CARA ORDER

Untuk mendapatkan produk ini anda boleh membuat tempahan SECARA ONLINE di ruangan KHASIAT JUS AURA SUFI. Hanya klik butang BELI SEKARANG dan jika mahu tambah kuantiti hanya tukarkan dikotak yang disediakan dan tekang butang RECALCULATE  


Seterusnya klik butang GO TO PAYMENT dan mula isikan maklumat dengan betul. Selepas selesai tekang butang SUBMIT ORDER. 


Atau anda boleh hubungi CUSTOMER CARE  di talian
05-3120070, 012-5647070


PELUANG NIAGA

Peluang memasarkan produk terbaharu ini dengan keuntungan sehingga RM80.00.


Maklumat selanjutnya di sini.


 MAKLUMAT LANJUT


TESTIMONI

Tahniah, anda telah memilih untuk berusaha mencari penawar dan bertindak untuk menjaga kesihatan anda. Alhamdulillah produk yang telah kami sediakan telah berjaya memberi manfaat dan memperbaiki kesihatan penggunanya. Antaranya;

Pengakuan Pengguna

Ahmad Che Din (Mat Tompong) Kg. Tongkang Liat, Alor Setar,Kedah

Saya menghidapi banyak masa lah kesihatan terutamanya masalah saraf dan telah Dimasukkan ke ICU, solat pun hanya mampu duduk atas kerusi,selepas 3 bulan keluar wad Saya ditemukan dengan tuan guru lalu diberikan saya jus aura sufi,kus ini telah didoakan Dengan doa-doa mustajab dan bernazar sekiranya sembuh sekiranya sembuh dan dapat solat seperti Biasa saya akan sembelih kambing. 
Alhamdulillah dengan izin ALLAH baru minum setengah botol saya dapat solat seperti biasa Tanpa perlu duduk atas kerusi lagi dan saya telah pun tunaikan nazar setelah saya berpuas hati dengan perubahan pada diri dan kesihatan saya.

PUAN ZIE, IPOH PERAK.

Saya mengalami gangguan mistik berpunca dari dengki kianat orang pada saya, kini setiap kali bila badan rasa tidak stabil saya rasa sakit-sakit badan, kepala rasa runsing pandangan rasa kabur. Setelah saya amal minum Jus Aura Sufi, selepas minum sahaja sakit-sakit badan terus hilang dan rasa bertenaga, pandangan mula terang dan perasaan runsing rasa tenang. Kini setiap hari saya amalkan dan jika ada gangguan sekali pun Alhamdulillah tidak boleh kekal lama saya bersyukur sangat-sangat terima kasih kepada Tuan Guru dan Jus Aura Sufi.

PUAN FATIMAH, IPOH PERAK.

Sebelum ini tangan saya tak boleh genggam dan setiap kali nak perah santan kelapa tak boleh terpaksa beli yang sudah siap, tetapi sejak saya minum Jus Aura Sufi belum habis sebotol Alhamdulillah kini tangan saya sudah boleh genggam dan boleh perah santan kelapa macam biasa kini setiap hari saya amalkan.

IBU DARI PENGKALAN GATE, PERAK.

Anak saya berusia 3 tahun mengalami masalah sukar bernafas kerana masalah kahak dan lendir terlalu banyak, pergerakkannya juga terganggu dah macam-macam saya cuba usahakan masih belum berjaya, setelah disarankan oleh jiran saya berikan Jus Aura Sufi pada anak sebanyak 5ml seperti yang disarankan, Alhamdulillah dengan izin Allah pada malam yang sama juga saya dapati lendir dan kahak anak saya keluar dengan banyaknya dan dalam bebarapa hari sahaja anak saya sudah kembali aktif.

Kami dalam proses menambah testimoni produk kami. Jika anda berminat berkongsi pengalaman anda mengamalkan produk kami, sila emailkan ke admin@mmagroup.com.my. Mudah-mudahan ianya memberi inspirasi dan keyakinan kepada pengunjung lain bahawasanya ada setiap penyakit ada ubatnya. Kita perlu berusaha dan yakin kita akan dipertemukan dengan produk yang serasi dengan masalah kesihatan yang kita hidapi.